Jobba hos oss

Din nästa utmaning börjar här

Är du engagerad, empatisk, flexibel och är intresserad av att jobba med människor som har funktionsnedsättningar?
Välkommen med din ansökan!

LEDIGA TJÄNSTER

Personlig assistent 80% i Skövde

Personlig Assistans - Skövde

Assistanschef

Vår administration - Skövde

Sommarjobba som Personlig Assistent

Personlig Assistans - Skövde

Personlig assistent - 80%

Personlig Assistans - Skövde

Personlig assistent

Personlig Assistans - Falköping

Bra saker med att jobba här

Hos oss kommer du att trivas som vill anta utmaningen att hjälpa andra människor till ett så självständigt liv som möjligt. Du har en nyfikenhet på att utbilda dej inom olika handikappområden och ge en god livskvalité. Du tycker om att arbeta brukarfokuserat och att övervinna de hinder som kan finnas i vardagen för att ge så god assistans som mjöligt. Vi har olika uppdrag som kräver olika utmaningar. Du kommer att vara en mycket viktig person för oss och för den brukare du arbetar med och som hjälp kommer du att få utbildning och handledning i ditt uppdrag.

Utbildning

Vi har genom hela vår historia satsat på utbildning. Hos oss går alla assistenter på flera utbildningar, bland annat med inriktning mot autism eller andra specifika funktionshinder.

Friskvårdsbidrag

Du kan varje år få del av ett friskvårdsbidrag hos oss.

Kollektivavtal

Vi är en trygg arbetsgivare med över 20 års erfarenhet. Vi har självklart kollektivavtal med alla de förmåner som följer så som t.ex. tjänstepension eller andra allmänna försäkringar.

Arbetsplats och kultur

Hos oss kommer du att trivas som vill anta utmaningen att hjälpa andra människor till ett så självständigt liv som möjligt. Du har en nyfikenhet på att utbilda dig inom olika handikappområden och ge en god livskvalitet. Du tycker om att arbeta brukarfokuserat och att övervinna de hinder som kan finnas i vardagen för att ge så god assistans som mjöligt. Vi har olika uppdrag som kräver olika utmaningar. Du kommer att vara en mycket viktig person för oss och för den brukare du arbetar med och som hjälp kommer du att få utbildning och handledning i ditt uppdrag.

Våra avdelningar

Administration

På vår administration jobbar vi med att ge stöd till verksamheten på många olika sätt. Det kan vara genom våra handledare och utbildare som ger stöd i svåra situationer i assistansen eller genom andra funktioner så som i det ständigt pågående kvalitetsarbetet. På administrationen jobbar vi så klart också med klassiska administrativa uppgiver så som bokföring och lönehantering samt administation av assistansen i stort.

Personlig assistans

Som personlig assistent hos oss kommer du att få chansen att utveckla dig genom att du kommer ställas inför nya situationer som du inte tänkt på förut. Vi vet att jobbet som assistent är rent av livsavgörande för personer med stora funktionsnedsättningar och chansen att få bidra till en annan persons rätt att leva efter sina egna val och förmågor.

Praktik

Vi tar emot praktikanter både från gymnasieskolan och från vuxenutbildningen. För att vi ska kunna nå vår vision om så bra livskvalitet som möjligt för alla så är det helt avgörande att du som väljer att studera inom området får en så god inblick i hur det kan fungera med assistans som möjligt. Under din praktik ger vi dig en inblick i hur vi arbetar tillsammans med personer med autism.